LC LAPUA – Klubin esittely

TOIMINTAA JA AKTIVITEETTEJÄ

Lions Club Lapua on perustettu vuonna 1962. LC Lapua on Lapuan ensimmäinen Lions klubi. Klubimme jäsenmäärä on keskimäärin 35. Toiminta-alueemme on Lapuan kaupunki ja lähiympäristö. Jäsenistössämme on kaikkia ikäluokkia reiluista 30-vuotiaista aina eläkeikäisiin veljiin. Hyväntekeväisyysjärjestönä pyrimme edesauttamaan oman toiminta-alueemme kehittämistä ja hyvinvointia. Lionien toiminta pohjautuu jäsenten vapaaehtoiseen työhön. Kohteena on yleensä nuorison, vanhusväestön, sotien veteraanien ja muiden avun tarpeessa olevien auttaminen.

Toiminta kohdistuu pääosin oman kaupungin ja lähialueen heikompivoimaisten tukemiseen. Klubin jäsenten tekemän vapaaehtoistyön lisäksi avustustyössä tarvitaan työkoneita, autoja sekä muuta tekniikkaa ja laitteita. Näitä klubin jäsenet järjestävät kulloisenkin hankkeen toteuttamiseksi, yleensä veloituksetta.

Osa palvelutyöstämme on sitoutuminen kansainväliseen toimintaan.

Klubilla on myös aktiivista lady-toimintaa. Kuukausittain hallituksen ja paikkaajien ladyt tapaavat hallituksen kokousten yhteydessä. Lisäksi ladyilla on omia tapaamisiaan kokoontumisten yhteydessä.

LC Lapuan ladyt jakavat vuosittain stipendejä Lapualaisille kouluille.

Jotta voimme jatkossakin toimia aktiivisesti ja tehokkaasti oman toiminta-alueemme hyväksi, etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia jäseniä. Mikäli olet kiinnostunut auttamaan lähimmäisiäsi ja valmis uhraamaan aikaasi muiden hyväksi, olet lämpimästi tervetullut mukaan LC Lapuan toimintaan.