Päivänsankareita

Varmaan kaikki klubin jäsenenet viettivät kauden aikana syntymäpäiviä ja toiset juhliva vähän enemmän kuin toiset, mutta perinteen mukaan klubi muistaa erikseen sellaisiä jäseniä, jotka kauden aikana täyttävät ns. pyöreitä vuosi ja kuluneella kaudella pyöreitä vuosia täyttivät Esa Porola ja Olavi Kontola. Molemmat veljet ovat vaikuttaneet klubissa pitkään ja asiokkaasti ja meillä nuoremmalla klubin jäsenellä on vielä tovin matkaa Esan ja Olavin saavutuksiin.

Esalle luvutettiin presidentin ja sihteerin toimesta 70v plakaati.

Kuva Simo Ala-Rantala

Olaville luvutettiin 80v onnittelun yhteydessä Lions viiri. Nähtäväksi jää missäpäin Suomea viivi tulevana suvena liehuu.

Kuva Simo Ala-Rantala

Yritysvierailut BE Grouplille ja Lapuan Kankureille

Klubin toimintaan on perinteisesti kuulunut yritysvierailujan järjesteäminen ja kaudella 2013-2014 vierailimme kahdessa Lapualla toimivassa yrityksessä. Helmikuussa kävimme tutustumassa BE Groupin toimintaan ja huhtikuussa oli vuorossa Lapuan Kankurit. Molemmat yritykset ovat hyviä esimerkkejä siitä, mitä erikoistumalla ja hyvällä asiakaspalvelulla saadaan aikaan.

Kuvassa Lapuan Kankurien perustajat Liisa ja Juha Hjelt sekä tällä hetkellä yrityksen toiminnasta vastavat Jaana ja Esko Hjelt.
Kuva Markus Turja
Molemmille yrityksille luovutettiin vierailun yhteydessä LC Lapuan pöytästandaardi jonka BE Groupin vierailun yhteydessä luovutettiin Lapuan tehtaan tuotantopäällikölle Jouni Keski-Saarelle.
Kuva Heikki Saarenpää

Lisäinformaatiota yrityksistä alla olevien kinkkien kautta

http://www.begroup.com/fi/BE-Group-Finland/BE-Group/

http://www.lapuankankurit.fi/

Linnunpönttöjö rakentamassa

Maaliskuussa 2014 toteutettiin Nuijanvaihtajaisissa sovittu Linnunpönttöjen valmistus aktiviteetti. Aktiteetistä kertyvät varat ohjataan Lapualaisten perheiden hyväksi ja koululaisten toiminnan tukemiseen.

Kuva Mirja Mattila

Lapuan Sanamien juttu

Vauva-arvaus

LC Lapuan perinteisellä vauva-arvaus aktiviteettilla kerättiin varoja Lapuan alakoulujen oppilaille.

Vuoden 2014 ensimmäinen vauva oli Minna ja Marko Ämmälän tyttövauva Aura Loviisa.

Kuva Juhani Seppä-Lassila

Lapuan Sanomien juttu

Leijonilla taifuuni lipaskeräys

Filippiinejä marraskuussa 2013 kohdanneen tuhon korjaaminen kestää vielä pitkään. Siksi Suomen Lions-liitto aloittaa koko kevään mittaisen lipaskeräyksen supertaifuuni Yolandan uhrien auttamiseksi ja jälleenrakentamisen tukemiseksi.

Kiitokset lahjoittajille!

LC Lapua toteutti keräyksen 17-18.1.2014.

Lapuan Sanomien juttu

Leijonien kirkkopyhä

Lapuan klubit järjestivät yhteisen Leijonien kirkkopyhän 12.1.2014. Tällä kertaa järjestelyistä vastasi LC Lapua / Simpsiö Tiistenjoen kirkossa.

Kuva Tapio Seppä-Lassila

Hyväntekeväisyyskonsertti

Lapualaiset lionsclubit yhdessä järjestivät E-P:n mieslaulajien Jussien joulukonsertin Lapuan tuomiokirkossa 8.12.2013. Konsertti keräsi kirkon täyteen yleisöä ja tukea lapualaiselle perheelle saatiin kerättyä mukavasti.

Lapuan Sanomien juttu

Nuorisovaihto asiaa

Nivukosken perhe toimi jo ties monennenko kerran Lions nuorisovaihto isäntäperheenä.

Tällä kertaa vieraana oli Claudia Viaro Italiasta.

Kuvassa Claudia Viaro ja Tero Nivukoski