Lapuan Leijonien haastekeräys

Otsikkolinkistä näet keräystä koskevan haastetekstin.

Haasteiden ja lahjoittajien nimien julkaisu Lapuan Linkissä on lopetettu. Avun tarve jatkuu ja keräystilille voi edelleen tehdä lahjoituksia perheen hyväksi.

Toukokuun aikana perhe hankki useiden pyörätuolilasten kuljettamiseen sopivan auton haastekeräyksen tuotolla.

Kuva Mirja Mattila

Omenapuut 23.5.2012

Istutimme vuoden aikana 4215 puuta. Yhteisenä istutusaktiviteettina hankimmeja istutimme Hopearinteen tontille 15 omenapuuta tulevien vuosien iloksi ja hyödyksi. Kaunis sää suosi niin tekijöitä kuin viisaitakin.Operaatio toimi erinomaisesti yhteistyössä vanhustyön johtaja Eväsojan ja kaupunginpuutarhuri Talvitien ja heidän enkeleittensä kanssa.

Kuva Raimo Luomanen

Vappujuhla 30.4.2012

Klubimme järjesti yhdessä LC Lapua Simpsiön kanssa perinteiset Wappujuhlat Lapuan lukiolla. Vieraaksemme saimme kummimme LC Alahärmän 12-henkisen joukkueen, joka suoritti samalla kummipojan tarkastuksen silmällä pitäen ensi maaliskuussa järjestettäviä 50-vuotisjuhlia

Kuvassa Asko Hakala on antanut ilmeistä päätellen myönteistä palautetta Raimo Luomaselle, Veli Sipilälle ja Jukka Hietalalle ja on itse vuorostaan kiittelyn kohteena..

Kuva: Markus Turja

Yritysvierailu keilahalli Downtowniin 13.4.2012

Yritysesittelyn jälkeen vähän päästiin kokeilemaankin.  Markuksella on syytä tuulettaa…

Kuva: Raimo Luomanen

Leijonien kirkkopyhä 15.1.2012

Lapuan klubit järjestivät yhteisen Leijonien kirkkopyhän 15.1.2012. Tällä kertaa meidän klubimme toimi pääjärjestäjänä.

 Kuva Markus Turja

LC Kauhava ryösti Kuvernööri Jussin 13.1.2012

LC Kauhavan nelihenkinen iskuryhmä kävi tosin ennalta hyvissä ajoissa aikeensa ilmoittaen ryöstöretkellä. Kuvernööri Jussi on nyt sitten naapurikaupungissa, samalla kielialueella onneksi, ettei tarvitse alvariinsa vaihtaa ykköskieltään.

Kuva Tapio Seppä-Lassila

Kuvassa vasemmalta murtunut presidentti Raimo Luomanen ja voimiensa tunnossa sääntö- ja jäsentoimikunnan puheenjohtaja Kosti Olli, presidentti Heikki Viitanen, past presidentti Jukka Aerikkala ja sihteeri Jaakko Renko.

Vastuu on minun

Lapuan LC-klubit lahjoittivat 30.11.2011 peruskoulun 4. luokkien oppilaita ja heidän vanhempiaan varten 190 opasvihkosta kotitietokoneen ja internetin turvallisesta käytöstä.

Kuva Minna Vainionpää

Yritysvierailu 11.11.11 Pellon Groupissa

Klubi vieraili Kuvernööri-Jussin johdolla Pellon Groupissa Ylihärmässä. Veli Antti Saarinen esitteli havainnollisella tavalla yhtymää ja sen tuotteita. Kuvernööri-Jussin yrittäjähenkisyys on nyt niin kova, että kumajaa.

Kuva Raimo Luomanen

Kuvernööri-Jussi ryöstettiin Lapualle

19.10.11 kävi LC Lapuan iskujoukko, veljet Juha Lahtinen ja Tapio Seppä-Lassila, ryöstämässä Kuvernööri-Jussi pystin LC Lapuan haltuun. Jussi oli ollut LC Vaasa/Meri klubin hallussa toukokuusta 2011 lähtien, ja sitä ennen kaksi vuotta LC Maalahdella. Kuvernööri-Jussi voidaan ryöstää kuukausikokouksessa siinä klubissa, jonka hallussa Jussi on. Kulkumies tuodaan paikalle jokaiseen klubin kuukausikokoukseen siltä varalta, että sitä tullaan noutamaan juuri sillä kerralla.

Kuvernööri-Jussin säännöt

Kuva Juha Lahtinen

Staalon teatterifestit, Levi

26.9-2.10. on Levillä Staalon teatterifestit, joille klubistamme osallistuu yhteensä 15 veljeä ja ladya. Kyseessä on yhdistetty virkistys- ja talousaktiviteetti. Tavoitteena on lisäksi tuoda sieltä niin hyvät terveiset, että festeistä muodostuu meille perinne ja joukko suurenee vuosi vuodelta.

http://www.staalonteatterifestit.fi/staalo/esivu.php?alue=ALKUUN&kieli=f

Kuva Markus Turja

Raunioradan talkoot 17.9.2011

Lauantaina 17.9. urakoi talkooporukka taas pitkän päivän raunioradalla.

  • betonimylly jurrasi ja saunan perustukset tuli valetuksi
  • raivaussaha soi neljän tankillisen verran. Alue siistiytyi ja rankakasat kasvoivat
  • moottorisaha soi kahden tankillisen verran. Tuulenkaatamien murrokko tuli raivatuksi ja puut pätkittyä kantokyvyn mukaisiksi pölleiksi
  • klapikone pätki ja pilkkoi pöllit klapikasaksi

Kuvat Oiva Nyrhilä